Välj en sida

Dagen började med ett pass hos Mathias. Det var ett kul pass med bra tips. I huvudsak är det två saker jag ska träna på just nu. Det ena är att räta upp benen något så att jag har en något mer upprätt position när jag ställer upp mig. Bild 2.

Det andra är att få klubban rakt bak i starten i uppsvingen – just nu får jag ut den för långt till höger, se bild 3.

Direkt efter passet med Mathias ställde jag mig med pappa på rangen och nötte det jag precis fått i uppgift av Mathias. I dag var det fullt på banan så vi åkte hem efter nån timme.

När vi kom hem var det städning på schemat – lite tråkigt men skönt när det är klart.

Efter städningen gjorde pappa oh jag ett fyspass. Brorsan, Jonatan, hjälper oss med bra träningövningar. Han är duktig på sånt och tränar mycket själv. Han ska göra ett program till mig och pappa så vi bygger upp kroppen på ett bra sätt. Idag blev det ett pass från Försvarsmaktens app som Jonatan tycker är bra om man vill ha något snabbt och inte har några idéer själv. Det tog ungefär en halvtimme, det räckte … Som avslutning sprang jag 4 km och pappa sprang bara 2 ???

 

 

 

 

Mathias Edeberg – en bra tränare ?

Bild 2. Stå något mer upprätt.

Bild 3. Klubban rakt bak i starten.