Välj en sida

I måndags var Gabriel hos tandläkaren för att dra ut två tänder. En förberedelse för tandställning så småningom. Det gjorde ganska ont så på måndagskvällen låg han bara i soffan. Men på tisdagen kändes det bättre, men inte så bra att han orkade träna. Trots att han inte var pigg på golf kunde han ändå fixa med att måla siktlinjer på bollar.

Vi hjälpte även åts att byta skaft på Gabriels putter. Han har funderat på ett tjockare skaft efter att ha provat båda av kompisar och i butiken. Han slog till på ett Winn XPro 1.6 häromdan. Eftersom det var upp till två veckors leveranstid på verkstadsarbete lämnade vi inte in den för byte, vi valde istället att göra det själva. Det var förvånansvärt enkelt. Det var bara att ta bort det gamla greppet och ta bort de gamla tejpresterna så det blev rent. Sedan satte vi på en dubbelhäftad tejp (som vi fick av Mathias, pron på Kårsta). Sedan hällde vi i lacknafta i det nya handtaget och på tejpen på skaftet och sedan trädde vi direkt på greppet på skaftet. Efter en stund hade lacknaftan dunstat och då satt greppet som gjutet. 

I går, onsdag, var vi ute på klubben och tränade en stund på rangen och därefter spelade vi nio hål. För mig gick det bra, fyra över par på nio hål är jag mycket nöjd med. Och Gabriel tyckte att puttern kändes mycket bra. Det övriga spelet var han inte så nöjd med så han gick av efter sex hål (hål 15 eftersom vi gick sista nio) för att nöta på rangen. Som sagt, puttningen gick bra så det nya skaftet gav tydligen bra effekt – för idag vann han en Fanta som var priset på putt-tävlingen de hade som avslutning på dagens träningspass med P 13-15-gänget – bara det var värt ett nytt grepp ?⛳️