Välj en sida

I helgen blev det en del träning. Gabriel var ute på klubben både fredag och lördag. Han var inte alls nöjd med spelet. Men sådant brukar inte påverka honom så mycket. Han såg ändå fram mot söndagen då han skulle åka med Tobbe till Skövde GK. De skulle ”sopa banan” med två andra killar, Tobbes kompisar. De var ganska självsäkra och skulle spela från backtee (63), de andra hade ju 20-25 i handicap – hur svårt kan de va?  Så han tränade på, både på banan, rangen och på övningsområdet. Jag passade också på att träna en del – och till sist, på lördagskvällen, fick vi några fina hål tillsammans.

På söndagen väckte jag Gabriel klockan sju. Han skulle bli hämtad tio i åtta. Jag stekte ett gäng pannkakor och bredde i ordning ett par äggmackor han kunde ha under rundan. De kom i väg, fortfarande säkra på vinst. Som ni förstår gick det inte helt enligt planen … de andra killarna var nog rätt glada. Hur som helst så var Gabriel nöjd ändå, det hade börjat lite knackigt med ett par bogeys för mycket, men det blev bättre och några par kunde radas upp, även om banorna var långa.

Dessvärre kände sig Gabbe lite hängig på kvällen, det visade sig att han fått feber. Så det var bara att gå och lägga sig. Tyvärr blev det ingen träning med C-laget på måndagen heller. Och i dessa tider, med Corona, så blir det lite ovisst hur länge han måste stanna hemma. Han har tävling på söndag som han inte vill missa, det är hans första medverkan på Teen Tour First. Han hoppas vara frisk tills dess.

 

 

En skön avslutning på lördagskvällen. Här vid inspel på hål 2, Kårsta.

Här är utslaget på hål 14, ett par 3-hål på Skövde GK.
Filmat av Tobias Jansson.